Kamini za etažno grejanje

KAMINI ZA ETAŽNO GREJANJE – PORODIČNO OGNjIŠTE KOJE GREJE VELIKE POVRŠINE
 
Imate mnogo obaveza i malo vremena za opuštanje sa bliskim osobama? Trudite se da ti trenuci budu prisni i romantični, posebno tokom zime kada se svi okupljaju kod kuće ili u vikendici? Nema boljeg osećaja od okupljanja porodice i prijatelja kraj toplog ognjišta koje pruža sreću poput prvog prolećnog sunca.
Kamin je srce doma i porodično ognjište koje ne donosi samo toplinu već i neprocenjiv osećaj zajedništva sa najbližima.
Kada sve to povežete sa jednostavnim i ekonomičnim grejanjem cele kuće, to se jedino može nazvati dobitnom kombinacijom. 
 
Mi prodajemo kamine za etažno grejanje 'Priti' koji su jedinstveni na tržištu i čija vrednost, realno, dosta premašuje samu cenu uređaja. To kažemo zato što su napravljeni od vrlo jakog(maltene neuništivog) materijala, imaju ogromna zaštićena ložišta i ne zahtevaju mnogo obaveza i posebnih uslova, što prilikom zidanja, što prilikom korišćenja.
 
Bitnije od pomenutog užitka su mehaničke mogućnosti koje Vam kamin pruža:
-Sami kontrolišete temperaturu i potrošnju.
-Sistem se jako brzo usija od toplote nakon loženja.
-Lako ćete uskladiti sopstvene obaveze sa obavezama oko grejanja. 
-Uz ogromno ložište i regulaciju promaje u dimnjaku, imate mogućnost da ostavite kamin na tihoj vatri. Tako ćete zadržati pristojnu temperaturu i sačuvati žar nekoliko sati, možda i celu noć.
-Sve navedeno Vam pruža određeni komfor. To posebno dolazi do izražaja ako i deca borave u tim prostorijama.
 
S obzirom da nije mala stvar kupovina ovakvog uređaja, posebno na daljinu, pokušaćemo u kratkim crtama da razrešimo sve potencijalne sumnje i nedoumice.
 
 -Zarad dugovečnosti, energetske efikasnosti i očuvanja životne sredine preporučujemo da se u najvećoj meri koriste suva drva(do 20% vlažnosti).
-Vatra može da se ostavi u ložištu pre napuštanja kuće. To je potpuno bezbedno.
-Zbog toplote koju kamin isijava oko sebe, treba se odvojiti 40ak cm od nameštaja.
-Uz pravilno instaliranje i kasnije korišćenje ne postoji nikakva opasnost od dimljenja, tačnije vraćanja dimnih gasova u sobu.
- Kod ugrađivanja je bitno da se poviše kamina ostavi neozidan prostor gde će izlaziti topao vazduh koji se stvara u ograđenom delu kamina. 
-Kamin sam po sebi prilikom otvaranja uvlači hladan vazduh iz prostorije te nema potrebe da se ostavljaju i prave posebne komore sa tom namenom.
-Uvek možete platiti tek kad Vam uređaj stigne na adresu i uverite se da ste dobili ono što ste poručili.
-Kao bonus za Vaše ukazano poverenje, uzvraćamo Vam time što Vas oslobađamo dodatnih troškova, tačnije - dostava je o našem trošku.
-NE MORATE SVE DA PLATITE ODMAH. Obezbedili smo Vam mogućnost da sa karticama 'Banka Inteza' možete kupovati na rate (do 6 mesečnih rata) bez kamata i provizija. Možete to i karticama drugih banaka, ukoliko Vam Vaša banka nudi takvu mogućnost prilikom kartičnog plaćanja.
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code