Kamin za etažno grejanje Prity MV18

100.990,00 RSD
  • Brend: Prity
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu
 
Ukoliko želite da sazidate porodično ognjište, pri tom ogrejete celo veće ili srednje veliko domaćinstvo, možda i ugostiteljski objekat, kamin za etažno grejanje Prity MV 18 je sigurno jedan od prvih izbora koje ćete razmatrati. 
 
-Jednostavno, uvek ćete jedva čekati da stignete kući i ugrejete se pored tolikog prizora vatre. Nema boljeg osećaja topline nego kada se porodica ili prijatelji okupe oko kamina dok napolju seče zima. Dokazano je i da sedenje kraj vatre luči hormone sreće. 
 
-Iako će Vam kamin i to ognjište biti srce doma ne treba zaboraviti koliki će dodatni posao obavljati, s obzirom da Vam spaja uživanje kraj vatre sa grejanjem celog doma i obezbeđivanjem mirnog zimskog sna.

-S obzirom na sve mogućnosti koje Vam ovaj kamin pruža, prilično povoljno ga možete kupiti.

-Uvek ćete moći sami da kontrolišete temperaturu u domaćinstvu i potrošnju ogreva, uz pravilno i odgovorno loženje.

-Nakon prvog jutarnjeg loženja suvim drvima, jako malo vremena je potrebno da se ceo sistem usija od toplote.

-Iako je u pitanju ogromno ložište, ne bi trebalo da brinete kako će Vam previše drva otići na grejanje i definitivno nećete imati muku da Vam se noću preterano greje sistem i samim tim Vam stvara obavezu da se i noću budite kako bi proveravali vatru i dodatno ložili.

-Uz već pomenuto ogromno ložište i mogućnost sopstvene regulacije promaje u dimnjaku, lakše ćete uskladiti sopstvene obaveze sa obavezama oko grejanja kuće. Uvek pre izlaska možete da stavite kamin da radi na manjem broju obrtaja i da zadrži plamen i pristojnu temperaturu nekoliko sati. Kada se vratite, sačeka Vas žar, naložite i dok se raskomotite kamin i radijatori se vrlo brzo usijaju te možete da se skinete 'na majicu' i uživate u komforu. Posebno je sve to bitno ako imate i decu koja borave u tim prostorijama.

-Zavisno od tipa kuće, visine plafona, izolacije i stolarije, ovaj kamin za etažno grejanje može da pokrije grejnu površinu od 110 do čak 140 metara kvadratnih. Napravljena je od čeličnog lima debljine 3mm što je prilično jak materijal te Vam dodatno pruža osećaj sigurnosti. Ostale karakteristike možete pogledati u tabeli ispod. 

-Zadnjih godina ovaj model je možda i najprodavaniji među kaminima za etažno grejanje

 
-Ne morate sve da platite odmah. Omogućili smo Vam da, sa karticama 'Banca Intesa AD' možete kupiti ovaj uređaj na 6 mesečnih rata bez bilo kakve kamate i provizije. Takođe, ne morate da se brinete oko transporta i dodatnih troškova jer ne postoje. Dostava na svaku kućnu adresu u Srbiji je naša briga i naš trošak.
 
Za sve dodatne informacije uvek smo na raspolaganju. Možete nam se obratiti telefonom na 060 424 84 18 ili mail-om na komercijala@petrov-tehnika.rs
Karakteristike
Snaga
23,5kW
Snaga zagrevanja prostora
5,1kW
Snaga zagrevanja vode
18,4kW
Grejna površina
110-140m2
Masa
125kg
Dimenzije
70x59x71cm
Prečnik dimnjaka
200mm
Garancija
3godine
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code