Peći za etažno grejanje

PEĆI ZA ETAŽNO GREJANjE KOJE JEDNOSTAVNO I EKONOMIČNO GREJU VELIKE POVRŠINE
 
Želite da pravilno rasporedite temperaturu u kući, a da Vas ne muče troškovi i obaveze oko grejanja?
Da Vam dnevni boravak uvek bude malo topliji i da se opustite pored vatre nakon napornog dana? U tom slučaju će Vam jedina nedoumica biti koji od naših uređaja Vam najviše odgovara, posebno kada uzmete u obzir i cenu.
 
Zašto je to tako?
-Zbog vrlo jakog materijala od kog su napravljeni uređaji, sa mehanički jako dobrim kotlovima u sebi. To je garant dugovečnosti.
-Sami kontrolišete temperaturu i potrošnju.
-Sistem se jako brzo usija od toplote nakon loženja.
-Lako ćete uskladiti sopstvene obaveze sa obavezama oko grejanja. 
-Nećete imati problem da peć guta drva, pregreva kuću noću i stvara Vam obavezu da u pola noći ustajete kako bi proveravali plamen i dodatno ložili.
-Uz veliko ložište i regulaciju promaje u dimnjaku, imate mogućnost da ostavite sistem da radi na tihoj vatri, a vi izađete iz kuće ili odete na spavanje. Tako ćete zadržati pristojnu temperaturu i sačuvati žar nekoliko sati, kod većih uređaja možda i celu noć.
-Sve navedeno Vam pruža određeni komfor. To posebno dolazi do izražaja ako i deca borave u tim prostorijama.
 
S obzirom da je dokazano da sedenje kraj vatre opušta mozak i luči hormone sreće, sigurno će Vam biti drago da Vaša etažna peć ima veliko ložište koje Vam to omogućava. 
Najbitnije od svega je da znate šta kupujete.
-Zarad dugovečnosti, energetske efikasnosti i očuvanja životne sredine preporučujemo da se u najvećoj meri koriste suva drva(do 20% vlažnosti).
-Vatra može da se ostavi u ložištu pre napuštanja kuće, samo je potrebno da zatvorite  cugove i regulaciju promaje u dimnjaku. To je potpuno bezbedno.
-Zbog toplote koju peć isijava oko sebe, trebalo bi da se odvoji od nameštaja bar 40ak centimetara.
-Uz pravilno korišćenje  i održavanje ne postoji nikakva opasnost od dimljenja, tačnije vraćanja dimnih gasova u sobu.
-Pošto verovatno niste sigurni oko kupovine na daljinu značiće Vam da apsolutno ništa ne morate da platite pre nego da uređaj stigne na Vašu adresu gde ćete se lično uveriti da niste napravili grešku.
-Kao bonus za Vaše ukazano poverenje, uzvraćamo Vam time što Vas oslobađamo dodatnih troškova, tačnije - dostava je o našem trošku.
-NE MORATE SVE DA PLATITE ODMAH. Obezbedili smo Vam mogućnost da sa karticama 'Banka Inteza' možete kupovati na rate (do 6 mesečnih rata) bez kamata i provizija. Možete to i karticama drugih banaka, ukoliko Vam Vaša banka nudi takvu mogućnost prilikom kartičnog plaćanja.

 

Filtriraj
Filtriraj
Brendovi
Nominalna snaga zagrevanja vode
Grejna površina
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code