Ko smo mi ?

'Petrov tehnika' bavi se online prodajom grejnih tela na čvrsta goriva, kao i dekorativnih električnih kamina.

Kako je kupovina na 'klik' postala svakodnevnica, sve više ljudi voli i krupnije stvari da naruči preko interneta i na kućnom pragu sačeka isporuku. 

Iz svega navedenog, mi smo, u dogovoru sa firmama koje su uvoznici i ovlašćeni distributeri brendova 'Prity', 'Zvezda' i        'Masomi Art Flame', rešili da napravimo platformu putem koje ćete, iz udobnosti svog doma, moći da pazarite njihove uređaje.

S obzirom da je 2024.prva godina našeg poslovanja i da smo novi na tržištu, budite sigurni da ćemo se oko svojih potencijalnih kupaca truditi više i da ćete jako kvalitetne uređaje uvek dobijati po pristupačnoj ceni.

Fabrike 'Prity' i 'Zvezda' su dve najveće fabrike grejnih tela na čvrsta goriva u Bugarskoj. U ne tako maloj konkurenciji, s obzirom da je Bugarska najpriznatiji i najveći izvoznik u Evropi u ovoj branši.

'Prity' program je već 20 godina jako zastupljen i na našem tržištu, a ono u čemu se posebno ističe je ponuda kaminskih peći i ugradnih kamina za etažno grejanje. Po tome je, maltene, jedinstven u Sribiji.

Program fabrike 'Zvezda' je relativno nov na našem tržištu, a zaštitni znak brenda su šporeti(štednjaci). Iako je to dosta 'izlizana' fraza, odnos cene i kvaliteta je, realno, najbitnija stavka prilikom kupovine ovih proizvoda.

'Masomi Art Flame' je brend električnih kamina čije je sedište u Bugarskoj, a proizvodnja u Kini. Na tržištu su od 2016.godine. Iako nisu najpovoljniji, dosta su zastupljeni zbog klijentele koja se odlučuje na kupovinu ovog tipa uređaja, jer žele da taj vid kućne dekoracije izgleda kvalitetno i 'moćno'.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code