Kamin za etažno grejanje Prity CV35

184.990,00 RSD
  • Brend: Prity
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu
Ako imate nameru da loženjem drva ogrejete ogromnu, višeetažnu kuću, pri tom sazidate porodično ognjište, kamin za etažno grejanje Prity CV 35 Vam se, sam po sebi, nameće kao idealan izbor
 
-Jednostavno, uvek ćete jedva čekati da stignete kući i ugrejete se pored tolikog prizora vatre. Nema boljeg osećaja topline nego kada se porodica ili prijatelji okupe oko kamina dok napolju seče zima. Dokazano je i da sedenje kraj vatre luči hormone sreće. 
 
-Iako će Vam kamin i to ognjište biti srce doma ne treba zaboraviti koliki će dodatni posao obavljati, s obzirom da Vam spaja uživanje kraj vatre sa grejanjem celog doma i obezbeđivanjem mirnog zimskog sna.

-Uvek ćete moći sami da kontrolišete temperaturu u domaćinstvu i potrošnju ogreva, uz pravilno i odgovorno loženje.

-Nakon prvog jutarnjeg loženja suvim drvima, jako malo vremena je potrebno da se ceo sistem usija od toplote.

-Iako je u pitanju ogromno ložište, ne bi trebalo da brinete kako će Vam previše drva otići na grejanje i definitivno nećete imati muku da Vam se noću preterano greje sistem i samim tim Vam stvara obavezu da se i noću budite kako bi proveravali vatru i dodatno ložili.

-Uz već pomenuto ogromno ložište i mogućnost sopstvene regulacije promaje u dimnjaku, lakše ćete uskladiti sopstvene obaveze sa obavezama oko grejanja kuće. Uvek pre izlaska možete da stavite kamin da radi na manjem broju obrtaja i da zadrži plamen i pristojnu temperaturu nekoliko sati. Kada se vratite, sačeka Vas žar, naložite i dok se raskomotite kamin i radijatori se vrlo brzo usijaju te možete da se skinete 'na majicu' i uživate u komforu. Posebno je sve to bitno ako imate i decu koja borave u tim prostorijama.

-Otkad postoji na tržištu, ovaj kamin za etažno grejanje je uvek bio u uskom krugu najtraženijih u svojoj kategoriji. U odnosu na većinu drugih modela, ističe se vratima od livenog gusa.

-Zavisno od tipa kuće, visine plafona, izolacije i stolarije, ovaj kamin za etažno grejanje može da pokrije grejnu površinu od 180 do maksimalnih 240 metara kvadratnih. Napravljena je od čeličnog lima debljine 3mm što je prilično jak materijal te Vam dodatno pruža osećaj sigurnosti. Ostale karakteristike možete pogledati u tabeli ispod. 

-Ne morate sve da platite odmah. Omogućili smo Vam da, sa karticama 'Banca Intesa AD' možete kupiti ovaj uređaj na 6 mesečnih rata bez bilo kakve kamate i provizije. Takođe, ne morate da se brinete oko transporta i dodatnih troškova jer ne postoje. Dostava na svaku kućnu adresu u Srbiji je naša briga i naš trošak.

 
Za sve dodatne informacije uvek smo na raspolaganju. Možete nam se obratiti telefonom na 060 424 84 18 ili mail-om na komercijala@petrov-tehnika.rs
Karakteristike
Snaga
40kW
Snaga zagrevanja prostora
5kW
Snaga zagrevanja vode
35kW
Grejna površina
180-240m2
Masa
198kg
Dimenzije
66x57x115cm
Prečnik dimnjaka
200mm
Garancija
3godine
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code