Šporeti za etažno grejanje

Šporeti za etažno grejanje su duboko ukorenjeni u kulturu našeg naroda. Razlog tome je što su višenamenska grejna tela, koja 'završavaju' veliki posao. Uz zagrevanje malo veće kuće sa pravilnim raspoređivanjem grejanja, o istom trošku se spremaju jela, kuva kafa, vino, greje rakija ... A poznato je da jela spremljena na drva daju drugu dimenziju ukusa.

Sam koncept etažnog grejanja na čvrsta goriva je neprevazidjen jer se, kroz godine inovacija i mali milion novih načina grejanja, ipak pokazao kao najpouzdanije, najpovoljnije i verovatno najzadravije rešenje za grejanje Vašeg domaćinstva. Sami upravljate temperaturom u celoj kući, pravilno raspoređujete toplotu po prostorijama i niste prinuđeni da udišete prašinu i suv vazduh, što je najbitnije od svega. Isto tako, ne zavisite od globalnog kretanja cena drugih energenata, već ste sami svoj gazda.

U ponudi imamo dva brenda, Prity i Zvezda, koji se razlikuju po nekim stvarima. Kod 'Prity'-ja je fokus na snagu zagrevanja jer mogu da zagreju malo veće površine, sa osrednjom rernom i pločom za kuvanje, dok je Zvezdin princip - ogromna rerna, ogromna i debela ploča za kuvanje koja prekriva ceo uređaj i solidna snaga zagrevanja.

A naš princip je poručivanje odgovarajućeg uređaja sa par klikova i besplatna dostava na kućnu adresu.

Moguće je plaćanje pouzećem, uplatnicom ili debitnom karticom. Ukoliko je kartica 'Banca intesa' možete odabrati i mogućnost plaćanja na 6 rata.

Filtriraj
Filtriraj
Brendovi
Grejna površina
Dimenzije rerne
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code