Peći za etažno grejanje sa rernom

Peći za etažno grejanje sa rernom posebno se izdvajaju na tržištu kao višenamenski uređaji. Uz sve prednosti koje sam koncept etažnog grejanja na čvrsta goriva pruža, velika rerna iznad ložišta je ozbiljan dodatak. 

Ljudi koji se odluče za kupovinu ovakvog uređaja na listi pogodnosti imaju i svakodnevnu mogućnost spremanja jela 'na drva'. To daje potpuno drugačiju dimenziju ukusa i posebnu čar porodičnom ručku. Na punom loženju, rerna se zagreva do 250 stepeni.

Što se samog grejanja tiče, prilično je jasno zašto je ovakav vid grejanja i dalje jako zastupljen, pored svih inovacija. 
Pruža Vam mogućnost ravnomernog zagrevanja celog stana ili kuće, potpunu kontrolu sistema i nezavisnost od svih spoljnih faktora - globalnog kretanja cena drugih energenata, gradske toplane itd.

Još jedan je razlog zašto će etažno grejanje na drva uvek i zauvek biti najsigurniji izbor. Od goriva koje se koriste u grejanju, drvo je jedini obnovljiv izvor energije. Prema tome - najzdravije, najčistije i najbezbednije gorivo.

Zarad izvlačenja maksimalne efikasnosti iz uređaja, preporuka je da se drva nabave nekoliko meseci pre grejne sezone, kako bi im procenat vlažnosti pao ispod 20%.

U našoj ponudi peći sa rernom za etažno grejanje možete naći proizvode brendova 'Prity' i 'Zvezda'. Različiti su koncepti njihovih kotlova, ali podjednako efikasni. Kotao u svakoj od 'Prity' peći je neodvojivi deo uređaja i nalazi se sa svih strana ložišta, razgraničen debelim čeličnim limom od samog ložišta. Uz to, raspolaže velikom zapreminom.
Sa druge strane, kod 'Zvezda' peći kotao je spirala manje zapremine, koja je napravljena od kotlovskog lima i montirana je u samom ložištu, uz gornji i bočne 'zidove'. Taj kotao je zamenljiv.

Izaberite sebi odgovarajuć model i sačekajte besplatnu dostavu na kućnu adresu.
Moguće je plaćanje pouzećem, uplatnicom ili debitnom karticom. Ukoliko je kartica 'Banca intesa' možete odabrati i mogućnost plaćanja na 6 rata.

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code