Kamini na drva

KAMINI NA DRVA
 
Imate mnogo obaveza i malo vremena za opuštanje sa bliskim osobama? Trudite se da ti trenuci budu prisni i romantični, posebno tokom zime kada se svi okupljaju kod kuće ili u vikendici? Nema boljeg osećaja od okupljanja porodice i prijatelja kraj toplog ognjišta koje pruža sreću poput prvog prolećnog sunca.
Kamin je srce doma i porodično ognjište koje ne donosi samo toplinu već i neprocenjiv osećaj zajedništva sa najbližima.
 
A možda ste vlasnik restorana ili etno apartmana? Želite da gosti Vaš objekat uvek napuste nasmejani i sigurni da će se vratiti prvom sledećom prilikom ? Zato Vam treba kamin čiji prizor vatre greje i dušu i telo, luči hormone sreće i opušta um.
Taj kamin će biti srce Vašeg objekta.
Kamini na drva 'Prity' sami po sebi zagrevaju solidnu površinu, a može zagrevati i veliku kuću, čak i višespratnicu ukoliko izaberete kamin za etažno grejanje.
 
Mi prodajemo isključivo kamine 'Prity' jer njihova vrednost daleko premašuje samu cenu uređaja. To kažemo zato što su napravljeni od neuništivog materijala, imaju ogromna zaštićena ložišta i ne zahtevaju mnogo obaveza i posebnih uslova.
Šta je još bitno da znate? 
-Za kamin treba da se napravi  podloga koja će ga odvojiti 30ak centimetara od poda.
-Kada se kamin ozida, poviše od ložišta treba ostaviti rupe(možete ih pokriti nekom mrežicom) koje izbacuju topao vazduh koji se stvara u ozidanom delu kamina.
-Kamin prilikom otvaranja vuče dovoljno hladnog vazduha iz prostorije te nema potrebe da se ostavljaju dodatne komore i otvori predviđeni za to.
-Kada se dovoljno ugreje, kamin može raditi na tihoj vatri, dovoljno je da se zatvori regulacija promaje u dimnjaku. Tako oslobađa malo manje toplote, ali Vas oslobađa obaveze dodatnog loženja na duži period. A za ambijent je čak i lepše to tiho pucketanje vatre.
-Apsolutno ništa ne morate da platite pre nego da uređaj stigne na Vašu adresu gde ćete se lično uveriti da niste napravili grešku.
-Dostava je besplatna za teritoriju cele Srbije.
-NE MORATE SVE DA PLATITE ODMAH. Obezbedili smo Vam mogućnost da sa karticama 'Banca Intesa' možete kupovati na rate (do 6 mesečnih rata) bez kamata i provizija. Možete to i karticama drugih banaka, ukoliko Vam Vaša banka nudi takvu mogućnost prilikom kartičnog plaćanja.
 

 

Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code