Šporeti na drva

Želite šporet na drva u pravom smislu te reči ? Ne želite da bacite novac na nešto što Vam možda neće završiti posao ?
Ukoliko Vam treba šporet koji ćete koristiti tokom cele godine za pripremu hrane i grejanje malo veće prostorije, budite sigurni da nećete pogrešiti ako odaberete neki od modela ’Zvezda’. Iz razloga što su ovi šporeti na drva vrlo zahvalni i višenamenski uređaji.

U odnosu na svoju veličinu i cenu, dobijate mogućnost korišćenja velike rerne za spremanje hrane, kao i debelu čeličnu ploču za kuvanje.
Samo nekoliko minuta nakon loženja suvim drvima moći ćete da krenete sa prženjem i kuvanjem, ubrzo i da pečete u rerni. A i njihova snaga zagrevanja nije na odmet, mogu da ogreju površine od 20ak do maksimalnih 40 kvadrata.
Možete da ih koristite i zimi i leti. Zimi u domaćinstvu gde ćete grejati ceo veći boravak, o istom trošku spremati hranu, a drva su, uz plin, dokazano najbolja energija za pripremu jela. Realno, ukus te hrane je bolji i ima veću čar. U jesen ćete moći da spremate zimnicu.

Ukoliko imate vikendicu ili živite na malo većoj nadmorskoj visini, svakako ćete koristiti ovaj šporet tokom celog proleća i leta. U tim slučajevima pogodan je i za otvorene varijante  - balkone i nadstrešnice. A može i da ostane u trpezariji ili da ga prebacite u letnju kuhinju gde će Vam u večernjim satima doneti prijatnu toplotu, kada već izgubite osećaj da je sredina leta i da ste pre nekoliko sati šetali u majici i šorcu.

Ako želite da Vam šporet bude osnovni izvor toplote i da zagreva malo veće domaćinstvo moraćete da se odlučite za neki od ’Prity’ modela. Potrošićete više novca, ali ćete dobiti grejno telo kakvo je nemoguće naći kada tražite kompletan paket, tačnije grejanje i pripremu hrane na drva tokom cele zime. 

Filtriraj
Filtriraj
Brendovi
Grejna površina
Dimenzije rerne
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code