Šporet za etažno grejanje Prity GT V10(bordo stranice)

140.000,00 RSD
  • Brend: Prity
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu

Šporet za etažno grejanje Prity GTW10 je višenamenski štednjak. Uz zagrevanje domaćinstva veće kvadrature, raspolaže širokom rernom te velikom čeličnom pločom namenjenom za kuvanje čak i više jela.

Sam način izrade se ne razlikuje mnogo od drugih Prity-jevih uređaja. Međutim, mnogo malih detalja čine ovaj šporet najmodernijim, ujedno i najkvalitetnijim iz naše ponude šporeta. Verovatno i na celom tržištu.

GT šporet izrađen je od čeličnog lima debljina 2.5mm, s tim da ima i zaštitu. U pitanju je tanak lim(bordo boje) koji sprečava kondenzaciju. Nalazi se na bočnim stranama te ispod ložišta i rerne.

S obzirom da je u pitanju šporet za etažno grejanje, ima sasvim veliko ložište. Ono Vam donosi velike pogodnosti, zajedno sa materijalom od kog je uređaj izrađen i klapnom za regulaciju promaje u dimnjaku. Pre svega, možete mnogo duže zadržavati plamen i toplotu, ujedno uštedite dosta ogreva. Uz svu praktičnost ovog uređaja, korisna i lepa stvar je što uvek možete da vidite vatru, zahvaljujući neokeramičkom staklu na vratima ložišta.

Sa svojih 17 kilovata snage i kotlom zapremine 11litra, ovaj šporet na čvrsto gorivo može da zagreje domaćinstva od 65 do 100 kvadrata. To zavisi od tipa kuće, tačnije rasporeda prostorija, visine plafona te stolarije i izolacije ili građe kuće. Zarad dugotrajnosti i kvaliteta grejanja, najpreporučljivije gorivo su suva drva, do 25% vlažnosti.

Poznato je da su jela spremljena ‘na drva’ zaista nešto posebno. U tu svrhu, ovaj štednjak ima veliku rernu  koja je iznutra čelična, kao i veliku čeličnu ploču za kuvanje. U rerni se mogu spremati jela na temperaturi do 250stepeni.

Vredne pomena su velika odvojiva fioka za lakše prikupljanje pepela te kutija za skladištenje drva sa ručicom od niklovanog čelika. Ložište je obloženo kvalitetnim šamotnim ciglama za akumuliranje toplote, dok je u sredini rešetka od livenog gvožđa. Ispod ložišta je i cug pomoću kojeg kontrolišete intenzitet sagorevanja.

Uređaj ima garanciju 3 godine.

Za proveru raspoloživosti, poručivanje i dodatne informacije kontaktirajte nas mail-om na komercijala@petrov-tehnika.rs
Karakteristike
Snaga
13.3-17kW
Snaga zagrevanja prostora
3.7kW
Nominalna snaga zagrevanja vode
9.6kW
Maksimalna snaga zagrevanja vode
13.3kW
Grejna površina
65-100m2
Masa
131kg
Dimenzije
93x62x80cm
Dimenzije rerne
42x49x22cm
Prečnik dimnjaka
150mm
Garancija
3godine
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code