Šporet na drva Zvezda Klasik GFE bordo

39.990,00 RSD
  • Brend: Zvezda
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu

Šporet na drva 'Zvezda Klasik GFE bordo' napravljen je od čeličnog lima (oko ložišta debljine 2mm) te premazan bordo emajlom. 
U pitanju je pravi komercijalni štednjak, pri čijoj izradi se najviše vodi računa o praktičnosti. 

To sve znači da je ovim šporetima fokus da budu domaćinski, tačnije da ima što više prostora i mogućnosti za pripremu jela. Pri tom, sa svojom snagom mogu da zagreju do 30-35 kvadrata.

Šporeti Zvezda su šporeti na drva u pravom smislu te reči. U pitanju su izuzetno zahvalni uređaji koji, uz solidnu snagu zagrevanja, pružaju odlične pogodnosti potrebne svakoj domaćinskoj kući te letnjim kuhinjama, vikendicama, nadstrešnicama, balkonima. U odnosu na veličinu uređaja svaki ima prilično veliku rernu te vrlo debelu ploču za kuvanje od čeličnog lima. Napravljeni su tako da nekoliko minuta nakon loženja suvim drvima već može da se kuva na punoj temperaturi, ubrzo i peče u rerni.  Izgled i dizajn su stvar ukusa, ali opšti utisak je da ovi uređaji izgledaju simpatično.

Ložište je obloženo kvalitetnim šamotnim ciglama koje akumuliraju toplotu, dok se u središtu nalazi rešetka od livenog gvožđa. 
Vrata su od istog materijala kao i ostatak uređaja, dok se na rerni nalazi kaljavo staklo, kako bi mogli da pratite proces pripreme jela. Ispod ložišta je praktična pepeljara. Sa donje strane uređaja nalazi se otvoren prostor za odlaganje drva.

Gledano po strani dimnjaka, možete da birate levi ili desni model.

Za dodatne informacije ili lično poručivanje obratite nam se na komercijala@petrov-tehnika.rs / 0604248418
Dostava je besplatna za teritoriju cele Srbije. U saradnji sa 'Banca Intesa AD' imamo mogućnost plaćanja njihovim karticama do 6mesečnih rata.

Karakteristike
Snaga
5.7 kW
Grejna površina
25-35m2
Masa
57kg
Dimenzije
85x52x89cm
Dimenzije rerne
44x42x25cm
Prečnik dimnjaka
130/118mm
Garancija
2godine
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code