Peć za etažno grejanje Prity S3 V17

77.990,00 RSD
  • Brend: Prity
Opcije proizvoda
Molim Vas izaberite:
Proizvod je dodat u Vašu korpu

Ukoliko imate srednje veliku kuću, grejete se na drva i želite da ravnomerno rasporedite temperaturu, peć za etažno grejanje Prity S3 V17 sama se nameće kao pravi izbor za Vas. 

-Ne morate da bacate novac na neke preskupe uređaje, pri tom ne dobijete ništa što bi posebno zadovoljilo Vaše potrebe.

-Daje Vam mogućnost da loženjem sami kontrolišete temperaturu u domaćinstvu i potrošnju ogreva.

-Nakon prvog jutarnjeg loženja suvim drvima, jako malo vremena je potrebno da se ceo sistem usija od toplote.

-Nećete imati problem da peć guta drva, pregreva kuću noću i stvara Vam obavezu da u pola noći ustajete kako bi proveravali vatru i dodatno ložili jer se plamen brzo zagasi.

-Ima veliko ložište i mogućnost sopstvene regulacije promaje u dimnjaku. Tako ćete lakše uskladiti sopstvene obaveze sa obavezama oko grejanja kuće jer uvek pre izlaska možete da stavite peć da radi na manjem broju obrtaja i da zadrži plamen i pristojnu temperaturu nekoliko sati. Kada se vratite, sačeka Vas žar, naložite i dok se raskomotite peć i radijatori se vrlo brzo usijaju te možete da se skinete 'na majicu' i uživate u komforu. Posebno je sve to bitno ako imate i decu koja borave u tim prostorijama.

-U pitanju je prava kaminska peć za etažno grejanje i godinama jedan od najprodavanijih uređaja, s razlogom. Kroz veliko vatrostalno staklo možete uživati u plamenu i osetiti dodatnu toplotu. Takođe sedenje kraj vatre, dokazano, luči hormone sreće.

-Zavisno od tipa kuće, visine plafona, izolacije i stolarije, ova peć može da pokrije grejnu površinu od 90 do čak 120 metara kvadratnih. Napravljena je od čeličnog lima debljine 2.5mm što je prilično jak materijal te Vam dodatno pruža osećaj sigurnosti. Ostale karakteristike možete pogledati u tabeli ispod. 
 
-Ne morate sve da platite odmah. Omogućili smo Vam da, sa karticama 'Banca Intesa AD' možete kupiti ovaj uređaj na 6 mesečnih rata bez bilo kakve kamate i provizije. Takođe, ne morate da se brinete oko transporta i dodatnih troškova jer ne postoje. Dostava na svaku kućnu adresu u Srbiji je naša briga i naš trošak.
 
Za sve dodatne informacije uvek smo na raspolaganju. Možete nam se obratiti telefonom na 060 424 84 18 ili mail-om na komercijala@petrov-tehnika.rs
Karakteristike
Maksimalna snaga zagrevanja vode
17 kW
Snaga
17.8 - 21.7kW
Snaga zagrevanja prostora
4.7 kW
Nominalna snaga zagrevanja vode
13.1 kW
Grejna površina
90-120m2
Masa
117kg
Dimenzije
57x53x93cm
Prečnik dimnjaka
130/118mm
Garancija
3godine
Brza porudžbina Bez registracije
Slažem se sa Opštim uslovima i Politikom privatnosti stranice.
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!
Maestro
Mastercard
Visa
Dina
American Express
Banca Intesa
Verifed by Visa
Mastercard Secure Code